Kiezen voor het Maartens?

Waarom zou je kiezen voor het Maartenscollege? Bijvoorbeeld omdat het Maartens een IB World School is die internationaal en tweetalig onderwijs aanbiedt op mavo-, havo- en vwo-niveau. In de eerste drie jaren kom je in een combiklas mavo/havo of havo/vwo. Daarna werk je toe naar je diploma.

Bekijk ons doorstroomschema ››

Je bent van harte welkom!

Videomeeting

Donderdag 27 januari, 19.00 – 20.00 uur houden wij een videomeeting. In deze meeting vertellen docenten en leerlingen meer over onze school. En natuurlijk kun je als deelnemer vragen stellen. Na aanmelding ontvang je een uitnodiging van ons met een link om deel te nemen aan de meeting.

Aanmelden Videomeeting

Online Open Dag 2-2-22

Op woensdag 2-2-22 organiseren we online onze Open Dag. Tijdens een van de drie tijdsloten (duur 1,5 uur) presenteren leerlingen en docenten de school. Na afloop van de presentatie is er veel tijd voor het stellen van vragen. Via onderstaande knop kan je je aanmelden voor een tijdslot dat jou het best past. Uiterlijk 31 januari krijg je dan van ons een uitnodiging met een link om deel te nemen aan de presentatie.

Aanmelden Open Dag

Alvast aanmelden

Het is nu al mogelijk om je zoon of dochter aan te melden voor het Maartens. Iedereen die zich uiterlijk op 15 maart 2022 bij ons heeft ingeschreven, is verzekerd van een plaats. Mocht u vragen hebben of lukt het digitaal aanmelden niet, aarzel dan niet om contact op te nemen met de administratie (info@maartens.nl).

Lees ook het toelatingsbeleid van VO scholen en onze aanmeldingsprocedure.

Aanmelden Brugklas

Waarom het Maartens?

Het Maartens is anders dan andere scholen. Internationaal, tweetalig en gericht op moderne skills zoals samenwerken, creatief denken en mediawijsheid. Persoonlijke groei is bij ons heel belangrijk. Bekijk de animatie om meer over ons te weten te komen.

Leerlingen aan het woord

Misschien wel de beste manier om erachter te komen of het Maartens bij je past, is te kijken en te luisteren naar onze huidige leerlingen. Bekijk de filmpjes van Sofia, Silke, Irene, Sven en Jaslene. Zij vertellen over de verschillende vakken die je op het Maartens krijgt en hoe de lessen verlopen.

Bekijk de filmpjes

Proef de sfeer!

Bekijk de sfeerimpressie.

Virtuele rondleiding

Virtuele rondleiding

Wil je rondkijken in de school, dan kan dat ook op je telefoon, laptop of desktop. Het Maartens is online 24/7 geopend. Maak in alle rust een tour door onze school en neem een kijkje in de gymzaal, de aula en verschillende leslokalen. Op de 360-graden-foto’s zie je goed hoe sfeervol onze school is. Echt een aanrader!

Docenten over hun vak

De lessen op het Maartenscollege gaan anders dan op veel andere vervolgscholen. Daarom is het interessant om de filmpjes te bekijken waarin onze docenten vertellen over hun eigen vak. Hoe ziet een les Visual Arts eruit bijvoorbeeld? Waar word je op beoordeeld bij Bewegingsonderwijs? En wat leer je bij Science?

Bekijk de filmpjes

Digitale folder

Voorkant digitale folder

Nog even alles rustig nalezen? Dat kan, download dan onze digitale doorklikbare folder (pdf).

Download folder