Aanmelden?
Naar de brugklas
Veelgestelde vragen
Neem contact met ons op
Leerlingen over…
Virtuele tour

Naar de brugklas

Zit je in groep acht? Dan mag je dit jaar kiezen naar welke middelbare school je wilt. Super leuk, maar misschien ook wel een beetje spannend. Er gaat volgend jaar in ieder geval veel veranderen. Een nieuwe school, nieuwe vakken en nieuwe docenten. Natuurlijk wil je een school kiezen waar je je fijn voelt. Maar hoe weet je nou welke school bij je past?

  • Kies je voor een school dichtbij?
  • Ga je met je vrienden en vriendinnen mee?
  • Wil je liever naar een grote of een kleine school?

Misschien heb je zelf al een idee wat je wilt. Praat er dan ook eens met je ouders over. Zij kijken vast ook naar anderen dingen, zoals:

  • Is het een goede school?
  • Past de school bij wat jullie thuis belangrijk vinden?
  • Is er goed contact mogelijk tussen thuis en school?

Geweldige tijd op het Maartens

Op het Maartenscollege gaan we met elkaar voor een geweldige tijd op de middelbare school. We willen ook bijdragen aan een betere wereld voor iedereen. Wij zorgen ervoor dat je een echte wereldburger wordt; dus dat je verder kijkt dan je Nederlandse neus lang is. Hoe we dat doen? Bijvoorbeeld door je net zo goed Engels te leren spreken als Nederlands. Ook doe je op het Maartens ieder jaar een project waarin je iets betekent voor een ander of voor de maatschappij.

Beleef het zelf

Het allerbelangrijkst vinden we dat je een school kiest waar jij je thuis voelt. Waar je met plezier naartoe gaat.  We kunnen je natuurlijk heel veel vertellen over onze school, maar om het Maartens echt te leren kennen, moet je binnen zijn geweest. Daarom ben je van harte welkom tijdens één van de kennismakingsmomenten, zoals de informatieavond, de open dag en de meeloopochtend! Kun je op die dagen niet komen? Neem dan contact met ons op. Je kunt de school ook altijd op een ander moment komen bekijken.