Maartenscollege en Kredietbank presenteren:

‘Dat geld, niet voor mij!’

Haren – ‘Dat geld, niet voor mij!’. Zo luidt de voorstelling die donderdag 28 maart en vrijdag 29 maart wordt opgevoerd op het Maartenscollege in Haren. De voorstelling wordt gegeven in de ‘Week van het Geld 2019’ en behandelt op inspirerende wijze thema’s als omgaan met geld, merkkleding en sociale uitsluiting.

De gemeente Haren wil graag dat scholieren bewust(er) nadenken hoe ze omgaan met geld. In samenwerking met leerlingen en docenten van het Maartenscollege en de Gemeentelijke Kredietbank (GKB) wordt de voorstelling aangeboden aan leerlingen uit groep 8 van omliggende basisscholen en eigen leerlingen van klas 1. Raoul Wilson, docent Maartenscollege en schrijver van het toneelstuk, heeft intensief gerepeteerd met zijn toneelgroep ‘No Kid’. Het belooft een boeiende en interactieve voorstelling te worden!

De ‘Week van het geld 2019’ vindt plaats van 25 tot en met 29 maart. Het doel van deze themaweek is om leerlingen om te leren gaan met geld. Wanneer kinderen al jong leren omgaan met geld, leggen zij een goede basis voor financiële zelfredzaamheid op volwassen leeftijd.