Open Podium en schoolfeest

Op woensdag 19 december as. organiseren we in de Biotoop een feestelijke avond voor alle leerlingen van de afdelingen mavo/havo/vwo/tto, hun ouder(s)/verzorger(s) en alle personeelsleden van het Maartenscollege. De avond begint om 19.30 uur.

We hebben een gevarieerd programma en openen de avond met het Open Podium. Een unieke kans voor onze leerlingen om hun muzikale talenten te laten zien en horen.

Na afloop van het Open Podium kunnen ouders en personeelsleden gezellig napraten onder het genot van een hapje en een drankje in het speciaal voor deze gelegenheid ingerichte Jazzcafé, waar collega’s en (oud)leerlingen zullen zorgen voor sfeervolle achtergrond muziek.

De leerlingen kunnen na afloop van het Open Podium helemaal los in de kelder van de Biotoop tijdens een Urban Underground Party met medewerking van een live-band en DJ.

Het Open Podium (19.30 tot 21.30 uur, entree €5,-) of het schoolfeest (21.30 – 00.30 uur, entree €5,-) kan afzonderlijk van elkaar worden bezocht, maar het zal de feestvreugde aanzienlijk verhogen als iedereen de gehele avond van de partij is (entree Open Podium èn schoolfeest/Jazzcafé is €7,50).

De voorverkoop start donderdag 13 december as. in de grote pauze in de aula.