Onze School 2017-08-31T16:03:19+00:00

Maartens identiteitsbewijs

Hoe kijken we naar leerlingen en ouders? Wat bieden we leerlingen en ouders? Wat is onze unieke kracht? Waar mag men ons op aanspreken en hoe willen we dat onze leerlingen de school verlaten? In ons identiteitsbewijs lees je waar het Maartenscollege voor staat.

Veilige leeromgeving

We willen een veilige, prettige en sociale leeromgeving voor iedereen. Daarom hebben we nauw contact met onze leerlingen. We benaderen leerlingen positief, actief en motiverend. We gaan er vanuit, dat dat wederzijds is en dat leerlingen een actieve werkhouding hebben. Op tijd op school komen, je huiswerk maken en je spullen voor elkaar hebben horen daarbij.  Door de aanmelding en inschrijving van de leerling bij de school verklaren ouders zich voor hun kind akkoord met de afspraken en de regels die in de school gelden.

Onderwijsresultaten

Voor een overzicht van de onderwijsresultaten verwijzen we naar de website van Scholen op de kaartDaar staat informatie over de instroom, doorstroom en uitstroom van de school, slagingspercentages, examencijfers en gegevens over de waardering van ouders en leerlingen.

Ouderbijdrage

Voor activiteiten die buiten het reguliere onderwijsprogramma vallen, brengen we een ouderbijdrage in rekening. Voor een tegemoetkoming in de ouderbijdrage: www.leergeld.nl/ouderinfo

Mentoraat
IB World School

Maartens identiteitsbewijs

Hoe kijken we op onze school naar leerlingen en ouders? Wat bieden we leerlingen en ouders? Wat is onze unieke kracht? Waar mag men ons op aanspreken en hoe willen we dat onze leerlingen de school verlaten? In ons identiteitsbewijs lees je waar het Maartenscollege voor staat.

www.leergeld.nl/ouderinfo

vorige