Een geslaagde verbinding

Afgelopen weekend stond in het teken van ons lustrum en de reünie. De kick-off was donderdags in de Salvatorkerk. Op vrijdagmorgen waren er zeer diverse workshops in en buiten de school waarover leerlingen erg enthousiast waren. Ze hebben muziek gemaakt, yoga beoefend en op diverse manieren hun creativiteit laten zien. Ondertussen werden de muren bij de trapopgang behangen met foto’s van de workshop ‘Making a selfie together’ waaraan iedereen de afgelopen maanden mee heeft kunnen doen. (zie foto)

Zaterdag was overdag de reünie in de Oosterpoort, maar ook heel veel oud-leerlingen stapten in de bus om de school nog eens te bekijken en lesjes te volgen van hun de leraren van toen. ’s Avonds waren onze huidige leerlingen samen met oud-leerlingen samen in de Oosterpoort om elkaar te ontmoeten en te genieten van optredens van collega’s en leerlingen, van nu en vroeger. Hoofdacts waren Orange Skyline en Bente. Het was een groot succes waarover nog lang nagepraat zal worden.

Oog TV was ook aanwezig en sprak met de rector: https://www.oogtv.nl/2022/10/maartenscollege-viert-75-jarig-bestaan-met-reunie-fijn-om-die-gezichten-van-toen-weer-te-zien/