Donderdag 5 april is dè avond waar u bij moet zijn!
Op deze avond nemen de eindexamenleerlingen muziek van het Maartenscollege havo en vwo u mee op een muzikale ROADTRIP!

Het programma wordt gevuld met nummers in verschillende talen, reis-gerelateerde nummers en ook nummers die ons doen denken aan reizen. Het belooft dus een wereldlijke avond te worden!

Zoals elk jaar maken wij niet alleen muziek voor ons examen, maar ook voor een goed doel. De opbrengst van het concert zal dit jaar naar het project Shower Power gaan. Dit is een project waarbij ze in de puinhopen van Moria, waar werkelijk geen schone wc te vinden is, een mogelijkheid gecreëerd hebben voor vrouwen en kinderen om te douchen. Met een kopje thee en een gesprek. Een föhn. Gewoon, even weer mens zijn. Dit is voor mensen die in een continue road trip vast zitten en door het sluiten van de grenzen niet meer verder kunnen.

In de pauze kunt u uw ogen nog meer verwennen door ook een kijkje te nemen bij de eindexamenexpositie van de kunst beeldend leerlingen in de andere gymzaal.

De kaartverkoop zal van start gaan op 28 maart in de grote pauze in de aula op school.
Omdat iedereen hartstikke welkom is, zullen er op de avond zelf ook nog kaarten verkocht worden aan de deur!

Praktische informatie:
Datum: donderdag 5 april
Aanvang: 19.30u (zaal open om 19.00u)
Entree: €3,-
Locatie: gymzaal Maartenscollege
Hemmenlaan 2
9751 NS Haren

We hebben er super veel zin in en hopen zo veel mogelijk mensen te zien.. neem dus al je vrienden, familie, collega’s, opa’s en oma’s mee!
Tot dan!!