Uitnodiging Fair Table

Jaarlijks sluiten we onze Maartensdag af met een Fair Table. Een stamtafel met een missie, verantwoord voedsel en een goed verhaal. Dit jaar is ons thema o.a. schoon drinkwater. Nog steeds een groot probleem in de wereld. Lang niet iedereen heeft toegang tot schoon drinkwater en sanitair. Met ons nieuw project ‘Elk kind telt mee’ willen we hier aandacht aan besteden.

Tess van Oosten, leerling uit havo4 en deelnemer aan het project, heeft onze koning Willem Alexander uitgenodigd, dé specialist op het gebied van water. We weten nog niet of het in zijn agenda past, maar we hebben al wel een waardige stand in voor hem gestrikt.

We krijgen een spreker van Earthwater. Misschien heeft u al een keer een watertje of een kop thee/ koffie van hun merk gedronken? Wat het bedrijf  zo  bijzonder maakt is dat 100% van de nettowinst in waterprojecten wordt geïnvesteerd, in gebieden waar dit het hardst nodig is. Inmiddels al meer dan een miljoen euro geïnvesteerd in waterprojecten!

Een prachtig verhaal en u kunt hierbij aanwezig zijn. Heel graag zelfs!

Datum:             vrijdag 10 november
Locatie:            Maartenscollege
Tijd:                  Welkom vanaf 18.00, het programma start om 18.30 uur.
Entree:             Het diner kost 20 euro pp, dit is exclusief drankjes en inclusief een donatie aan het waterproject in Zimbabwe.
Aanmelden:     Via deze link.

Het diner sluit mooi aan bij ons thema aan en wordt verzorgd door Birgit Flüg van Kok Aan Huis.

Graag tot dan!

2017-10-12T12:11:26+00:00