Tentoonstelling ‘Why Art?!’

Namens alle TTO4 leerlingen en hun trotse Visual Arts docente Sandy Riem, nodigen wij u allen uit voor de expositie van het Why Art?! project. Het is op 24 januari vanaf 17.00 uur op het Maartenscollege. De leerlingen zijn druk bezig geweest aan het Why Art?! project. Een zoektocht om een antwoord te vinden op de vraag “Why Art?! en zelf een kunstwerk te maken geïnspireerd op een hedendaags kunstwerk.

Ze begonnen met het zoeken naar een kunstenaar en deze te interviewen over kunst. In deze zoektocht werden ze compleet vrijgelaten. Dat resulteerde in het gebruikt van verschillende materialen, zo zijn er leerlingen die verf gebruikt hebben, maar zijn er ook leerlingen die wol of klei gebruikt hebben.

Daarna hebben alle TTO4 leerlingen zelf de expositie georganiseerd. Ook heeft iedere kunstenaar zijn eigen stijl en visie, dus het is een heel gevarieerde expositie geworden. De leerlingen, en ook zeker de docente zijn erg trots op hun werk, en willen het niet alleen presenteren aan hun kunstenaars en ouders maar ook aan jullie, dus wij nodigen jullie van harte uit!

Danique Appelman en Vera Pol
Visual Art TTO4